Jonna Støme
Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner.

Martin Lepperød
Martin Lepperød er et nytt, men spennende komiker tilskudd som allerede har rukket å imponere på scener over hele landet.Med hans teatralske bakgrunn, tar Martin deg med til en morsom verden, full av gøyale observasjoner og karakterer. Han blir av mange beskrevet som en energifylt, teatralsk, og ufortsigbar komiker, med en tilstedeværelse som er behagelig å bevitne. Hans tolkninger og observasjoner av hverdagen er lett å kjenne seg igjen i, og enda lettere å le av. Han har god erfaring fra impro-, teater- og revyscenen, noe som tydelig fremkommer i hans særegne stil på scenen.

HAR DU IKKE FESTIVALPASS, MEN HAR LYST TIL Å JOINE MOROA? VI SELGER INNGANGSBILLETTER TIL KVELDSPROGRAMMET FREDAG FOR 150,- i DØRA: