Med hovedkontor i Innvik kun en liten kjøretur nedover dalen og ut fjorden var det naturlig for Skogstad å bli med på moroa på årets Strynfestival. Skogstad er opptatt av å promotere det fantastiske området de selv kommer fra og alt Nordfjord har å by på, og vi er glade for å ha en så stor og samtidig lokal sponsor med på laget. Skogstad har akkurat kommet med ny vår- og sommerkolleksjon, og denne blir å se på festivalområdet på Folven og ikke minst på våre frivillige og sykkelguider. Ta en sneakpeek her, eller enda bedre; ta turen til Strynefestivalen 2016 og se kolleksjonen LIVE!

Skogstad vil også ha forskjellige aktiviteter på sin stand på Folven, der du kan vinne daglige premier og et gavekort på 5.000 norske kroner! De vil ha et chillout-område i tilknytning til standen, og her skal du ikke se bort fra at nabobygdingen har fått med seg andre innfødte som har med seg lokale godbiter.

Men Skogstad nøyer seg ikke med det; som deltaker på Strynefestivalen 2016 kan du benytte deg av rabattkoden SS161FF som gir 30% avslag i nettbutikken ut august.

Skogstad deler også ut to festivalpass og valgfri jakke og bukse! Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet i denne facebook-posten

Om du heller vil møte de hyggelige folka i Skogstadbutikkene i Innvik, Olden og Stryn får du 40% avslag ved å vise fram festivalbåndet torsdag, fredag og lørdag under festivalen.

VANT DU?
Gratulerer til Silje Eklund! Du får ta med deg en venn til Strynefestivalen, i tillegg til at du får valgfri jakke og bukse fra Skogstad!

Vinneren er blitt kontaktet.