På Stadlandet driver eks-snowboardproff Mads Jonsson gården Sandvik Gård. Her drives det sauehold og villsau. Midt på gårdstundet finner man gårdsslakteriet hvor Stad Kystmat holder til. I denne bygningen har de både kontorer, spekeloft og et moderne produksjonslokale hvor råvarer fra de lokale gårdsbrukene i regionen foredles. 

Vi gleder oss stort til å tilby årets Strynefestivalen-deltagere lokal mat, til en billig penge. Stad Kystmat kommer til å ha egen bod inne på Folven sitt kaféområdet. Her vil du garantert finne noe som passer din gane. Se menyen på toppbildet. Vegetarburgeren har vi dessverre ikke fått tatt bilde av, men vi lover at den kommer til å smake godt! Åpningstider under festivalen kommer. 

Stad Kystmat eies og drives av et ungt team som er lidenskapelig opptatt av råvarene fra de unike naturområdene man finner i Stadlandets dype skoger og mektige hav. Vi ønsker å fremstille mat til dem som ser verdien av å nyte naturen på naturens premisser og verdsetter at veien fra råvare til ferdig produkt er naturlig, ren og ærlig.

Når vi ikke foredler områdets råvarer bruker vi mest mulig tid ute i naturen, og fritiden går gjerne med til surf, snowboard og generelt friluftsliv med jakt og fiske. Slik samler vi utsøkte råvarer, god kompetanse og ville røverhistorier – alle viktige komponenter som inngår i oppskriften vår for å lage best mulig mat til våre kunder.

LES MER OM STAD KYSTMAT HER.