Vi har mange rå damer/jenter/kvinner på Strynefestivalen, både som deltagere og instrukterer. Ei av de er Ingrid Lonar - et råskinn på brett!

Nevn tre ting du assosierer med Strynefestivalen:
1. Fint vær
2. Fine folk
3. Flotte buer

Hva har du å si til de som enda ikke har vært på Strynefestivalen?
Da er det vel på tide? (Sitt klare 15. mars folkens, da åpner billettsalget! journ. anm.).

Hva liker du best å gjøre under Strynefestivalen?
Leve livet.

Hvilke tre gjenstander kan du ikke klare deg uten på Strynefestivalen?
1. Brett som glir
2. Brett som ruller
3. Brett med øl 

Hvilke tre gjenstander kan du klare deg uten på Strynefestivalen?
Hmmmm. Har varebil så pleier bare å ta med alt jeg har i tillfelle :) Men ellers burde en jo prøve å klare seg uten (eller redusere mest mulig) kjøtt, plast og å kjøpe stæsj du egentlig ikke trenger #pantforlengresommerskipåstryn

Er det noen spesielle hendelser fra tidligere år du husker spesielt godt?
Husker veldig godt da jeg skulle være med på Freeline Jam for 2 år siden (min første frikjøringskonkurranse).  Hvor det avsluttet med en road gap! Vet ikke om jeg hadde ett indre sinne mot Fri Flyt eller om poppen på hoppet kom litt vel overraskende på, men endte med å knuse fri flyt skiltet i landingen (heldigvis ikke bilen). Litt kleint med en gang, men sykt morsomt senere. Men turte hvertfall å prøve og kom på en måte over ;) kanskje det blir comeback i år! 

-

Ingrid Lonar og Kristina Westad holder gratis drop-in kurs for jenter fredag fra 16 - 19. Ørsta Brettklubb stiller med skateboard hvis du ikke har selv, så her er det bare å møte opp!

-

Vil du lese om flere Strynefjes?
- André Ræstad