Velkommen til teknikk- og jibbekurs for jenter, sammen med våre skiinstruktører Linn Cecilie Mæhlum og Lilly Murud. Vi kan love et morsomt og variert kurs!

På kurset får du en rekke tips og triks som vil gjøre kjøringen din morsommere, og deg til en bedre kjører. Linn og Lilly er erfarende instruktører som tilpasser seg ditt nivå, enten du er fersk på ski eller mer erfaren. Du kan få hjelp til å få mer flyt i kjøringen din, bedre teknikk, hoppe ditt første hopp, ta din første 360 eller andre triks.

Kurset holdes fredag 12. juni, kl. 10.00-15.00.
Du må ha festivalpass for å delta på parkkurs:)

Les også: Alt om parkkjøring på friflyt.no

 

Litt om instruktørene: 

Begge instruktørene våre har hevdet seg i konkurranser nasjonalt og internasjonalt. 

Linn Cecilie Mæhlum er ett fyrverkeri av en dame som har gjort det meste på ski. Hun har mange år fra konkurransekjøring, hvor hun har deltatt i alpine grener, skicross og store frikjørings. Norway Freeride series og Freeride World Qualifiers er noen av konkurransene hun har hevdet seg i. I 2016 fikk vi se denne gladjenta på kinolerretet i Supervention 2. Les mer om Linn i Fri Flyts dybdeintervju.

Lilly Murud har gjort det meste med ski på beina. Hun har hevdet seg i flere konkurranser innen alpint, kulekjøring, twintip og frikjøring på nasjonalt og internasjonalt nivå. Denne sprudlende jenta har også en verdenscupseier i freeski og slopestyle.

Jentene er begge aktive i Ivrig, som jobber med å få jenter inn i relativt mannsdominerte sporter. De arrangerer flere jenteturer og ute dager

Les også: Ny camp for Ivrige jenter