Stad kystmat

På Stadlandet driver eks-snowboardproff Mads Jonsson gården Sandvik Gård. Her drives det sauehold og villsau. Midt på gårdstunet finner man gårdsslakteriet hvor Stad Kystmat holder til. I denne bygningen har de både kontorer, spekeloft og et moderne produksjonslokale hvor råvarer fra de lokale gårdsbrukene i regionen foredles. 

Vi gleder oss stort til å tilby årets Strynefestivalen-deltagere lokal mat, til en billig penge. Stad Kystmat kommer til å ha sin egen matvogn inne på Folvens kaféområde. Her vil du garantert finne noe som passer din gane. 

Meny 2022

Hamburger Storfe 155,-

Veggi Burger 135,-

Chilli Wiener i brød/lompe 60,-

Pulled Pork Burger 145,-

Pulled Beef Burger 150,- 

Åpningstidene ser du i programmet. Betaling er enten med kort eller vipps. 

Stad Kystmat eies og drives av et ungt team som er lidenskapelig opptatt av råvarene fra de unike naturområdene man finner i Stadlandets dype skoger og mektige hav. Vi ønsker å fremstille mat til dem som ser verdien av å nyte naturen på naturens premisser og verdsetter at veien fra råvare til ferdig produkt er naturlig, ren og ærlig.

Når vi ikke foredler områdets råvarer bruker vi mest mulig tid ute i naturen, og fritiden går gjerne med til surf, snowboard og generelt friluftsliv med jakt og fiske. Slik samler vi utsøkte råvarer, god kompetanse og ville røverhistorier – alle viktige komponenter som inngår i oppskriften vår for å lage best mulig mat til våre kunder.

Matvogna til Stad Kystmat tar turen til Strynefestivalen også!
Matvogna til Stad Kystmat tar turen til Strynefestivalen også!

Joker i Hjelledalen

Rett over gata finnes Jokeren. Eller Buda som det heter lokalt. Der har de alt som passer til å fylle opp magen dagen derpå, og ikke minst dersom øllageret begynner å gå tomt. 

Åpningstidene er som følger:

Torsdag 9.juni: 09.00 - 22.00

Fredag 10.juni: 08.00 - 22.00

Lørdag 11.juni: 08.00 - 22.00

Søndag 12.juni: 09.00 - 18.00