Vi samler skikjøreren, klatreren, padleren, syklisten, løperen og alle friluftsliventuasiaster til festival på Folven camping.

Det har vært en festival med god stemning og fest siden 2014, i 2023 satt vi noen nye retningslinjer for å kunne ivareta dette flotte arrangementet. Disse fortsetter og vi tar læring fra 2023. Og med Strynefestivalen 2023 (og tidligere) i minne, er vi klar for den beste gjennomføringa så langt, i 2024.

Vi ønsker å samle folk til å gjøre masse forskjellige kule aktiviteter på dagtid, enten med eller uten guide, være med på kule konkurranser i sponsorgata, få nye venner i camp og ikke minst ta del i festlighetene på Folven Kafé på kveldstid.

Vi ønsker å være en festival for de som er gira på friluftsliv og derfor mener vi Folven og Stryn er den perfekte plassen for det med alle de aktivitetene man kan gjøre i juni måned.

Samtidig har Strynefestivalen og Folven opplevd at det tidvis har vært litt mer fokus på fest enn å bli med på aktiviteter på dagtid. Vi ønsker å være en festival med fokus på aktiviteter, men med selvsagt innslag av fest.

Vi kommer til å booke band, DJs og skape god stemning på kafeen helt fram til 02.00 fredag og lørdag, men vi ønsker gjerne å dempe litt bråket i camp, og for naboer, slik at det ikke er et høyt støynivå hele døgnet.

Vi ser helst at det ikke holdes høylytt fest til over kl 02.00 torsdag og fredag, samt kl 04.00 laurdag. Det er ikke festen som er problemet, men lydnivået. Ettersom det er flere av festivaldeltakerne som skal ut på aktiviteter neste dag og det er naboer å ta hensyn til. Vi kommer til å dele ut gratis ørepropper i registreringen.

kl 02.00 laurdag vil det vere arrangert nachspiel av Fri Flyt, ved ei av hyttene på haugen. Her vil det vere DJ og tilrettelagt for god stemning.

I 2023 kom disse nye retningslinjene for gjennomføring av Strynefestivalen:

  • Det blir forbud mot større private musikkanlegg som Soundboxer o.l.

  • Det må være ro i camp kl 02.00 torsdag og fredag, kl 04.00 laurdag.

  • Det er forbudt å gå på takene på hyttene på Folven camping.

  • Dersom du bor i hytte og det skjer noe hærverk eller skade i hytta, så står dere som bor der ansvarlig for eventuelle kostnader i ettertid.

  • Det må være ryddig i campen deres etter endt festival. Forsøpling er ikke tillatt.

  • Det er totalt bålforbud og engangsgrill-forbud under Strynefestivalen.

  • Vi kommer til å sette inn litt mer vakthold for å håndheve disse tiltakene.

Utover dette så er det nulltoleranse for bruk av narkotika på festivalen. Vi henviser også til det norske lovverket gjeldende dette.


Vi kommer til å åpne billettsalget og booking av hytter og 7.mars, 2024!
Vi legger ut 500 festivalpass (maks kapasitet på Folven Camping). Påmelding til guida turar og kurs vil komme forløpande.

Vi gleder oss sjukt til å se dere igjen på Folven i 2024!

Sjekk ut oppsummeringsfilmen fra 2022: