Våre sponsorer på årets Strynefestival gjør sitt for å sørge for at du ikke sitter på ræva sjøl om du la igjen crashpad’en på toget, mista sykkelen over Strynefjellet eller god-skia fortsatt ligger fast i transfer etter vårsløsj-cruising sørafor.

Og om du er ute etter generell god stemning kan du jaggu finne det og i sponsorgata.

Det er ingen forhåndsreservering av demoutstyr; det er førstemann til mølla prinsipp. 

Disse kan du låne demoutstyr gratis av/eller kjøpe på Strynefestivalen i 2023:

Oslo Sportslager - Oslo Sportslager stiller med mini sportsbutikk på Strynefestivalen! Kanskje du finner noe kult, eller kanskje du har glemt noe? Vi tar det med! Gode priser! 
Du finner oss i det store Oslo Sportslager teltet i sponsorgata – og det er under dette teltet den sagnomsuste buldrekonkurransen vil foregå!

Mammut - låne klatreutstyr og padder, og kanskje du sender eller får et nytt prosjekt i løpet av helga?

Atomic - test årets skimodeller. Atomic har med ski fra seriene Bent Chetler, Maverick og Backland i ulike bredder og lengder. Det vil også være mulig å låne komplette toppturpakker (ski, feller, støvler). Under festivalen vil det også bli muligheter for å kjøpe brukte demoski til gode priser. Utlån av ski foregår i hovedsak oppe ved Stryn sommerski, men ta kontakt med Atomic i sponsorgata dersom du er på utkikk etter noe spesifikt!

Blender - De stiller med merkene Norda og Rumpl. Norda er lette, gode terrengløpesko som du kan kjøpe til en god pris på Strynefestivalen! Rumpl er vatterte pledd som kan gjøres om til en cape! Helt perfekt for Strynepublikummet i camp!

Skeikampen ski and bike - I tillegg kan du leie stisykler og elektriske stisykler fra Skeikampen Ski and Bike som kommer til å stå på stand der under festivalen!