LOOKING FOR INFORMATION IN ENGLISH?

Når er Strynefestivalen?
Strynefestivalen starter torsdag 9. juni og varer til søndag 12. juni 2022. 

Når legges festivalpass og turer for salg?
Festivalen er utsolgt, men om du har pass så kan du melde deg på guida turer og kurs.

Hvor mye koster festivalpasset?
1049,- for Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel eller Landevei abonnenter
1249,- inkludert abonnement på enten Fri Flyt (6 utgaver), UTE (5 utgaver), Klatring (4 utgaver), Terrengsykkel (5 utgaver) eller Landevei (4 utgaver)
1549,- uten abonnement

Det koster ekstra å delta på guidede turer og kurs. Sjekk hvilke aktiviteter du kan være med på under Aktiviteter i toppmenyen!

Hvor finner jeg abonnementsnummeret mitt?
Abonnementsnummeret ditt finner du på minside.friflyt.no - les mer her. 

Må man ha festivalpass for å bo på Folven Camping 9-12.juni?
Ja. Man må ha festivalpass for å bo på Folven Camping under festivalen. Dette gjelder både telt, campingvogn, hytter og hvis man ønsker å bo i bilen.

Hvor kan jeg parkere under Strynefestivalen?
Det er begrenset med parkering på Folven og vi oppfordrer folk til å samkjøre. Det er parkering på Folven Camping før du går inn i festivalområdet, og på motsatt side av veien bak Joker. Hvis du har bobil er det egen bobilparkering inne på campingen.

Jeg ønsker å booke en campinghytte på Strynefestivalen. Hvor booker jeg det?
Alle hyttene ble lagt ut for salg samtidig med billettsalget og det er dessverre utsolgt.

Hvor er festivalpasset mitt?
Du får tilsendt en pdf-billett på mail etter du har kjøpt ditt festivalpass på www.friflytbestill.no. PS: husk å sjekk spamfilteret ditt!

Det blir ikke sendt fysisk med posten. Ved ankomst på Folven vil du bli møtt av hyggelige mennesker i registreringen som scanner billetten din og du får ditt festivalpass.

Må man ha festivalpass for å komme inn på Folven under Strynefestivalen?
Man trenger festivalpass for å kunne bo på Folven under festivalen og delta på guidede turer og kurs. I tillegg trenger man festivalpass for å komme inn på caféen/puben fra klokken 16.00. 

Hvor kan jeg melde meg på guida turer og kurs?
Du har mulighet til å delta på ulike guidede turer og kurs. Du må ha festivalpass for å kunne være med på disse, og de koster ekstra i tillegg til festivalpasset. Du kan også selvfølgelig utforske aktivitetene Stryn har å by på, på egenhånd. Strynefestivalen har noe for alle og de fleste nivåer!

Jeg har kjøpt guida tur/aktivitet men har ikke mottatt billett?
Du får ikke en egen billett til aktivitetene. Du får ordrebekreftelse, og du blir satt på listen over de som skal delta. Møt opp på oppmøtetidspunkt til fastsatt tid, og alt er gooood!

Hva kan jeg låne av demoutstyr på Strynefestivalen?
Det blir mulig å låne både ski, klatreutstyr og masse mer under festivalen. Les mer om hvilke sponsorer som kommer på årets festival.

Er teltplass på Folven inkludert i festivalpasset?
Ja. Legendariske Folven Camping ligger idyllisk til ved foten av Strynefjellet. Det er i disse vakre omgivelsene basen for festivalen tar plass. Dagene vil være fylt opp med aktiviteter i nærområdet, men på ettermiddagen og kveldstid er Folven i fokus. Her blir det afterski/bike/climb, konserter, og ikke minst den fantastiske stemningen Folven Café er kjent for.

Inkludert i festivalpasset får du teltplass på Folven Camping fra fredag 9.juni - 12.juni 2022. Lørdag kveld blir det en solid fest på Folven! Ønsker du litt mer fred og ro? Sjekk ut Nygård Camping, som ligger kun 500m unna Folven.

Kan jeg over føre teltplassavgiften min fra Folven Camping til Nygård Camping?
Nei. Det er Folven Camping som er festivalcamp. Ønsker du å bo et annet sted må du betale de kronene det koster.

Hvor kan jeg kjøpe mat under Strynefestivalen?
Kun et steinkast fra Folven Camping, ligger det en liten Joker (Buda). Denne er åpen hver dag til klokken 22.00, med unntak av søndag. Ønsker du å grille, eller lage mat på primus, kan du få kjøpt det meste her.
Stad Kystmat er tilstede hele festivalen, og flipper burgere, pølser og annet snacks!
Mat er ikke inkludert i festivalpasset.

Hvor kan jeg dusje og gå på do under festivalen?
Det er toaletter og dusjer på sanitæranlegget på campen. I tillegg er det toaletter i restauranten og i puben og på parkeringen på Folven.

Er det noe annet du lurer på så ta kontakt med lisa@friflyt.no.