LOOKING FOR INFORMATION IN ENGLISH?

NÅR ER STRYNEFESTIVALEN?
Strynefestivalen starter torsdag 11. juni og varer til søndag 14. juni 2020. 

NÅR LEGGES FESTIVALPASS OG TURER/KURS UT FOR SALG?
Ordinært billettsalg legges ut for salg 20. februar klokken 10.00. Booking av hytter, påmelding til kurs og guida turer legges ut 24.februar kl. 10.00. 

HVOR MYE KOSTER FESTIVALPASSET?
849,- for Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel eller Landevei abonnenter
1299,- inkludert abonnement på enten Fri Flyt (6 utgaver), UTE (5 utgaver), Klatring (4 utgaver), Terrengsykkel (5 utgaver) eller Landevei (4 utgaver)
1349,- for festivalpass m/ Freeline Jam og heiskort lørdag 13.juni
1499,- uten abonnement

Det koster ekstra å delta på guidede turer og kurs. Sjekk hvilke aktiviteter du kan være med på under Aktiviteter i toppmenyen!

HVOR FINNER JEG ABONNEMENTSNUMMERET MITT?
Abonnementsnummeret ditt finner du på minside.friflyt.no - les mer her. 

MÅ MAN HA FESTIVALPASS FOR Å BO PÅ FOLVEN CAMPING 11. - 14. JUNI?
Ja. Man må ha festivalpass for å bo på Folven Camping under festivalen. Dette gjelder både telt, campingvogn, hytter og hvis man ønsker å bo i bilen.

JEG ØNSKER Å BOOKE EN AV CAMPINGHYTTE UNDER STRYNEFESTIVALEN. ER DET MULIG?
Det blir lagt ut begrenset antall hytter på Folven mandag 24.februar kl. 10.00. 

FESTIVALBÅND
Du får tilsendt en pdf-billett på mail etter du har kjøpt ditt festivalpass på www.friflytbestill.no. Det blir ikke sendt fysisk med posten. Ved ankomst på Folven vil du bli møtt av hyggelige mennesker i registreringen som scanner billetten din og du får ditt festivalpass.

MÅ MAN HA FESTIVALPASS FOR Å KOMME INN PÅ FESTIVALEN?
Man trenger festivalpass for å kunne bo på Folven under festivalen og delta på guidede turer og kurs. I tillegg trenger man festivalpass for å komme inn på caféen/puben fra klokken 16.00. 

GUIDEDE TURER OG KURS
Du har mulighet til å delta på ulike guidede turer og kurs. Du må ha festivalpass for å kunne være med på disse, og de koster ekstra i tillegg til festivalpasset. Du kan også selvfølgelig utforske aktivitetene Stryn har å by på, på egenhånd. Strynefestivalen har noe for alle og de fleste nivåer!

JEG HAR KJØPT GUIDET TUR / AKTIVITET, MEN IKKE MOTTATT BILLETT?!
Du får ikke en egen billett til aktivitetene. Du får ordrebekreftelse, og du blir satt på listen over de som skal delta. Møt opp på oppmøtetidspunkt til fastsatt tid, og alt er gooood!

UTSTYRSDEMO
Det blir mulig å låne både ski, klatreutstyr og masse mer under festivalen. 

OVERNATTING
Legendariske Folven Camping ligger idyllisk til ved foten av Strynefjellet. Det er i disse vakre omgivelsene basen for festivalen tar plass. Dagene vil være fylt opp med aktiviteter i nærområdet, men på ettermiddagen og kveldstid er Folven i fokus. Her blir det afterski/bike/climb, konserter, og ikke minst den fantastiske stemningen Folven Café er kjent for.

Inkludert i festivalpasset får du teltplass på Folven Camping fra fredag 11.juni - 14.juni 2020. Lørdag kveld blir det en solid fest på Folven! Ønsker du litt mer fred og ro? Sjekk ut Nygård Camping, som ligger kun 500m unna Folven.

KAN JEG OVERFØRE TELTPLASSAVGIFTEN MIN FRA FOLVEN TIL NYGÅRD CAMPING?
Nei. Det er Folven Camping som er festivalcamp. Ønsker du å bo et annet sted må du betale de kronene det koster.

MAT
Kun et steinkast fra Folven Camping, ligger det en liten Joker (Buda). Denne er åpen hver dag til klokken 18.00, med unntak av søndag. Ønsker du å grille, eller lage mat på primus, kan du få kjøpt det meste her.
Stad Kystmat er tilstede hele festivalen, og flipper burgere, pølser og annet snacks!
Mat er ikke inkludert i festivalpasset.

TOALETT OG DUSJ
Det er toaletter og dusjer på sanitæranlegget på campen. Husk å ta med 10-kroninger så du får varmtvann i dusjen. I tillegg er det toaletter i restauranten og i puben. 

FRIVILLIG
Vi trenger flinke folk til å være med å skape denne fantastiske festivalen. Ta kontakt med frivilligsjef Marte Rasmussen på martet_93@hotmail.com