LOOKING FOR INFORMATION IN ENGLISH?

NÅR ER STRYNEFESTIVALEN?
Strynefestivalen starter torsdag 6. juni og varer til søndag 9. juni 2019. 

NÅR LEGGES FESTIVALPASS OG TURER/KURS UT FOR SALG?
Forhåndssalg av festivalpass starter 27. juni klokken 10.00. Kun 50 festivalpass til salg.
Ordinært billettsalg, aktiviteter og hytter legges ut for salg 20. februar klokken 10.00.

HVOR MYE KOSTER FESTIVALPASSET?
849,- for abonnenter (Fri Flyt, UTE, Terrengsykkel, Landevei eller Klatring)
1049,- inkludert to utgaver av ett av våre magasiner (Fri Flyt, UTE, Terrengsykkel, Landevei eller Klatring)
1499,- for ikke-abonnenter

Det koster ekstra å delta på guidede turer og kurs. Prisen her varierer fra 250,- til 500,- avhengig av hvilken tur/kurs du ønsker å delta på. Sjekk hvilke aktiviteter du kan være med på under Aktiviteter i toppmenyen!

HVOR FINNER JEG ABONNEMENTSNUMMERET MITT?
Abonnementsnummeret ditt finner du på minside.friflyt.no - les mer her. 

MÅ MAN HA FESTIVALPASS FOR Å BO PÅ FOLVEN CAMPING 6. - 9. JUNI?
Ja. Man må ha festivalpass for å bo på Folven Camping under festivalen. Dette gjelder både telt, campingvogn, hytter og hvis man ønsker å bo i bilen.

JEG ØNSKER Å BOOKE EN AV CAMPINGHYTTE UNDER STRYNEFESTIVALEN. ER DET MULIG?
Det ble lagt ut begrenset antall hytter samtidig med åpningen av billettsalget, 20. februar 2019.

FESTIVALBÅND
Du får tilsendt en pdf-billett på mail etter du har kjøpt ditt festivalpass på www.friflytbestill.no. Det blir ikke sendt fysisk med posten. Ved ankomst på Folven vil du bli møtt av hyggelige mennesker i registreringen som scanner billetten din og du får ditt festivalpass.

MÅ MAN HA FESTIVALPASS FOR Å KOMME INN PÅ FESTIVALEN?
Man trenger festivalpass for å kunne bo på Folven under festivalen og delta på guidede turer og kurs. I tillegg trenger man festivalpass for å komme inn på caféen/puben fra klokken 16.00. Det vil bli solgt kveldspass fredag og lørdag for de som vil være med på festen, som ikke har festivalpass. 200,- fredag, og 250,- lørdag. Det er ikke forhåndssalg av kveldspass. Disse kjøpes i døra. 

GUIDEDE TURER OG KURS
Du har mulighet til å delta på ulike guidede turer og kurs. Du må ha festivalpass for å kunne være med på disse, og de koster ekstra i tillegg til festivalpasset. Du kan også selvfølgelig utforske aktivitetene Stryn har å by på, på egenhånd. Strynefestivalen har noe for alle og de fleste nivåer!

JEG HAR KJØPT GUIDET TUR / AKTIVITET, MEN IKKE MOTTATT BILLET?!
Du får ikke en egen billett til aktivitetene. Du får ordrebekreftelse, og du blir satt på listen over de som skal delta. Møt opp på oppmøtetidspunkt til fastsatt tid, og alt er gooood!

UTSTYRSDEMO
Det blir mulig å låne både ski, klatreutstyr og masse mer under festivalen. 

OVERNATTING
Legendariske Folven Camping ligger idyllisk til ved foten av Strynefjellet. Det er i disse vakre omgivelsene basen for festivalen tar plass. Dagene vil være fylt opp med aktiviteter i nærområdet, men på ettermiddagen og kveldstid er Folven i fokus. Her blir det afterski/bike/climb, konserter, og ikke minst den fantastiske stemningen Folven Café er kjent for.

Inkludert i festivalpasset får du teltplass på Folven Camping fra fredag 6.juni - 9.juni 2019. Lørdag kveld blir det en solid fest på Folven! Ønsker du litt mer fred og ro? Sjekk ut Nygård Camping, som ligger kun 500m unna Folven.

KAN JEG OVERFØRE TELTPLASSAVGIFTEN MIN FRA FOLVEN TIL NYGÅRD CAMPING?
Nei. Det er Folven Camping som er festivalcamp. Ønsker du å bo et annet sted må du betale de kronene det koster.

MAT
Kun et steinkast fra Folven Camping, ligger det en liten Joker (Buda). Denne er åpen hver dag til klokken 18.00, med unntak av søndag. Ønsker du å grille, eller lage mat på primus, kan du få kjøpt det meste her. 

Stad Kystmat er tilstede hele festivalen, og flipper burgere, pølser og annet snacks!

Det er ikke mat inkludert i festivalpasset.

TOALETT OG DUSJ
Det er toaletter og dusjer på sanitæranlegget på campen. Husk å ta med 10-kroninger så du får varmtvann i dusjen. I tillegg er det toaletter i restauranten og i puben. 

FRIVILLIG
Vi trenger flinke folk til å være med å skape denne fantastiske festivalen. Les mer her.

TRANSPORT

BIL:
Fra Oslo: Følg E6 nordover. Fra Otta følges Rv 15 over Strynefjellet. Folven Camping ligger ved foten av Strynefjellet. Ca 6 timers kjøring. 
Fra Bergen: Følg E39 nordover til Rv 15. Folven Camping ligger ved foten av Strynefjellet. Ca 5 1/2 time kjøring. 
Fra Trondheim: Følg E6 sørover. Fra Otta følges Rv 15 over Strynefjellet. Folven Camping ligger ved foten av Strynefjellet. Ca 5 1/2 timer kjøring. 

Vi oppfordrer alle som kjører egen bil til High Camp om å fylle opp med flest mulig venner. Bruk gjerne facebook-eventet til Strynefestivalen for å avtale skyss!

BUSS: 
www.nettbuss.no

FLY:
Nærmeste flyplasser er Ørsta/Hovden og Ålesund.