Billettsalget er i gang! Kjøp festivalpass nå, men les gjerne under hva du får ut av et festivalpass på Strynefestivalen!

Først og fremst er dette en festival som på en måte avslutter skisesongen og starter sommersesongen. Du kan kjøre slush i Stryn Sommerski, klatre på Beachen, padle kajakk i Oppstrynsvatnet, sykle på tørre og fine stier i lavlandet.

Men Strynefestivalen er like mye en plass der gira friluftsfolk møtes og tar seg en solid fest. Vi har et fullspekka program med DJs, artister, utekino og konkurranser.

HVEM VET? Hvor haren hopper eller hvor det kommer snø i påska? Kanskje har vi en anelse. Bildet er fra Strynefestivalen. Og påmeldingda til årets festival åpner 21. april. Bilde: Bård Basberg
Nachspielet på Stryn har blitt temmelig berykta de siste åra. Foto: Henrik Ulleland

I tillegg får du barnekortpriser på heiskort i Stryn sommerski, og rabatterte priser på Loen Skylift!

OG, du får muligheten til å låne masse kult demoutstyr fra våre sponsorer Haglöfs, Atomic, Gira Sykkel, Oslo Sportslager, Mammut, Ulvang og Hydro Flask.

Og med festivalpass kan du delta på alle disse fantastiske guida turene og kursene - til en rimelig penge

Så til den nette sum av 1049 kr for Fri Flyt-abonnenter, 1249 kr inkludert abonnement og 1549 for ikke-abonnenter, får du vært med på tidenes kuleste festival.

Se hva Martin Vinje mener om Strynefestivalen

Sjekk ut hva tidligere Strynefjes mener om Strynefestivalen.

Hvis du blir med så husk å gå gjennom denne pakkelista før avreise.