Vi lanserer en serie med Strynefjes fram mot Strynefestivalen. Dette er folk som rett og slett gjengangere du vil se på Strynefestivalen i 2023. De har på en eller annen måte satt sitt preg på festivalen gjennom årenes løp. 

Ida er all over the place under Strynefestivalen! Du kan plutselig møte henne i Napenstien og på Beachen litt seinere på dagen. Hun pleier også å danse natta lang inn til sola står opp igjen.

Hils på Ida NIlsen!

Nevn tre ting du assosierer med Strynefestivalen:
Bestevenner, overtenning og dansing hele natta!

Hva har du å si til de som enda ikke har vært på Strynefestivalen?
Dette må du få med deg!!

Hva liker du best å gjøre under Strynefestivalen?
Jeg har bare klatret på Beachen og syklet sti under festivalen tidligere, men faktisk ikke fått stått på ski enda pga forskjellige årsaker. I år har jeg veldig lyst til å komme meg på ski. Det jeg liker så godt er at man kan velge akkurat det man vil gjøre, og alle er gira på alt!!

Hvilke tre gjenstander kan du ikke klare deg uten på Strynefestivalen?
Kaffe, yalla-sangria og bestevenner!

Hvilke tre gjenstander kan du klare deg uten på Strynefestivalen?
Munnbind, selvtester og mygg

Er det noen spesielle hendelser fra tidligere år du husker spesielt godt?
Jeg må nesten si at alle år er like morsomme, det er en vill følelse å møte venner fra alle kanter på et og samme sted for å avslutte sesongen sammen! Men om jeg skal nevne spesielle hendelser så må det være mammut-bestigningen i 2018, eller da vi dansa til Edvard Grieg i soloppgang samme året! 

Sjekk tidligere Strynefjes! Følg med gjennom vinteren, så introduserer vi deg for folk du garantert ser på Strynefestivalen!