Vi lanserer en serie med Strynefjes fram mot Strynefestivalen. Dette er folk som rett og slett gjengangere du vil se på Strynefestivalen i 2023. De har på en eller annen måte satt sitt preg på festivalen gjennom årenes løp. 

Sol er rett og slett fast inventar på Strynefestivalen, og kan skilte med 100 % deltakelse siden starten. Hun har vært der som privatperson og som guide, og hun er ei dame som sprer mye glede under festivalen.

Vi tok en prat med henne:

Nevn tre ting du assosierer med Strynefestivalen

Vårsnø, smil og gode klemmer

Hva har du å si til de som enda ikke har vært på Strynefestivalen?

Da er det på tide å hoppe i det, ta turen. Jeg vet du har lyst. På Strynefestivalen er det mange likesinnede som bare vil ha det gøy i en helt vill natur! Er heller ikke å forakte en danse under åpen himmel, titte opp på fjellet som tar imot dagens første sollys.

Hva liker du best å gjøre under Strynefestivalen? 

Shredde slusj i solhatt og hagehansker! Se på alle de fantastiske folka som er der og skaper god stemning. Det gjør meg sjukt glad. Skåle med kjente og ukjente hvor du kan se alle er gira på å ha det fett. Enten om det er ski/brett kjøring, sykling, klatring, skating og alt!

Hvilke tre gjenstander kan du ikke klare deg uten på Strynefestivalen? 

Ski, solhatten og en kasse som kan fylles med snø for å lage camp cooler. 

Hvilke tre gjenstander kan du klare deg uten på Strynefestivalen? 

Kunne nok ha klart meg uten mye, men er jo sjukt gøy med det unødvendige!

Er det noen spesielle hendelser fra tidligere år du husker spesielt godt?

Jeg husker veldig godt Stryn sommerski sin åpningshelg i 2013, året før Strynefestivalen ble til et offisielt arrangement. Da opplevde jeg Folven camping og sommerskianlegget for første gang. Det var en helt magisk kombinasjon. God snø, gode venner og helt rått landskap. Her må jeg komme tilbake tenkte jeg. Første gang er alltid litt ekstra spesiell, men det ble bare bedre og bedre. Etter at Strynefestivalen ble til, var saken gjort. Denne datoen holdes alltid av, nå blir det jo et 10års jubileum for meg å komme tilbake i 2023!

10 år stappfullt av spesielle hendelser og minner som er til å smile og le av.

Sjekk tidligere Strynefjes! Følg med gjennom vinteren, så introduserer vi deg for folk du garantert ser på Strynefestivalen!