Vi har ikke arrangert Strynefestivalen siden 2019 pga kåråna. Hva er det du har savna mest med Strynefestivalen?
Åh, det er flere ting. Det er gjerne mest at det er trivelig og sosialt og være der. Alle man treffer på enten på sykkeltur eller festivalområdet er blide og imøtekommende, og det er veldig inkluderende atmosfære!

Nevn tre ting du assosierer med Strynefestivalen.

Det må bli sykkel, kald øl, og hygge! 

Hva har du å si til de som enda ikke har vært på Strynefestivalen?

Jeg har lyst til å si at det finnes noe for alle, både å finne på eller prøve for første gang! Jeg prøvde stisykkel for aller første gang på Strynefestivalen for en del år siden, og man kan teste ut ulike sykler, prøve klatring/buldring, eller være med på konkurranser og konserter. Og selvfølgelig danse inn i de sene nattetimer.

Eller om man bare ønsker å henge rundt på campen, skate litt, møte litt nye folk som har samme interesser og driver med de samme kule, tingene!

Hva liker du best å gjøre under Strynefestivalen? 

På førsteplass er definitivt å preike med gamle og nye venner, gjerne over en leskende drikk som begynner på ø. Så er det noen episke stier å sykle i nærheten, kanskje ta en dag på ski i t-skjorte. Ja, det må bli topp tre, tror jeg.

Hvilke tre gjenstander kan du ikke klare deg uten på Strynefestivalen? 

Hvert år håper jeg i alle fall på at jeg ikke kan klare meg uten solkrem (hehe). Også er det ikke feil med digge og comfy klær og noen gode sko, også selvsagt kald pils!

Hvilke tre gjenstander kan du klare deg uten på Strynefestivalen?

Man klarer seg lett som bare det uten sminke iallefall. Man kan havne borti mye snedige situasjoner på denne festivalen, så det er vanskelig å si sikkert hva man absolutt ikke trenger, merker jeg.  

Er det noen spesielle hendelser fra tidligere år du husker spesielt godt?

Altså den stagediven til kyllingen på nachspiel er brent fast på netthinnen min. Det er også en del positurer ned slip n’ sliden på nachspiel jeg har friskt i minne og som alltid lurer frem et smil hos meg.

Men via ferrataen i Hjelledalen i et helt vanvittig sommervær, bading, soling og øl med nye venner nede på Hjelle er også et par veldig fine minner jeg har fra Strynefestivalen!