Stryn Urtemanufaktur står for maten på Strynefestivalen, og her får du servert mat laget på lokale råvarer. Husk, uten mat og drikke duger helten ikke.

Er du gira på matpass under Strynefestivalen?

Deltakere må forhandsbestille gjennom e-post: post@urtemanufaktur.no fram til festivalstart!

Dette er årets meny:

Frokostbuffet:

Frokostservering fredag, lørdag og søndag kl 08 - kl 10 i uteområdet/puben:

Forskjellige typer brød - Smør - Speilegg og bacon - Bønner i tomatsaus - Kokt skinke - Salami - Spekeskinke - Leverpostei - Skivet og soft ost - Røyket laks - Syltetøy - Nugatti - Yoghurt og müsli - Frukt - Tomat og agurk - Melk - Kaffe og te poser - Papir til matpakke

Frokost og matpakke: 250,- kr per dag (prisen øker til 265.- pr. dag ved festivalstart).

Bare frokost: 160,- kr per dag (prisen øker til 170.- pr. dag ved festivalstart).

Middag:

Middagsservering torsdag, fredag og lørdag kl 18 - kl 22 i uteområdet/puben:

  • Chili con carne / chili sin carne med rosmarinpotet og ruccula.

Pris: Stor porsjon 190,- kr, Liten porsjon 110,- kr

  • Asiatisk grønnsaks Wok, søt og sur med egge-nudler og rømme.

Pris: 175,- kr

  • Pommes frites med ketchup og/eller majones

Pris: 60,- kr

Nattmat:

Nattmat-servering fredag og lørdag kl 24 - kl 02 i uteområdet/puben:

  • Folven Hot Dog med surkål og sennep

Pris: 75,- kr

  • Vegetar Hot Dog med surkål og sennep

Pris: 75,- kr

  • Pommes Frites med ketchup og/eller majones

Pris: 60,- kr

Deltakere må forhandsbestille gjennom e-post: post@urtemanufaktur.no innen festivalstart torsdag 13. Juni.