Vil du bidra som frivillig på Strynefestivalen 2024?

Vi er helt avhengige av frivillige på våre festivaler for å få hjula til å gå rundt. Dette er også tilfelle på Strynefestivalen, og her kan du få være med i et koselig og jovialt fellesskap på Folven Camping i Stryn kommune. 

Som frivillig får du:

  • Mulighet for å møte likesinnede og være med på å skape en skikkelig kul festival!

  • Klær fra vår hovedsponsor Haglöfs!

  • Festivalpass

  • Dekket mat fra onsdag-søndag

Noen kjappe spørsmål:

Hvor mye må jeg jobbe?
Man må regne med at man må jobbe en del under festivalen, og rundt 8 timer hver dag. Det blir som regel sånn at du får en del timer fri innimellom. Du jobber aldri 8 timer i strekk. Timelistene legges opp slik at alle har helt fri på dagtid en dag, slik at man får mulighet til å gå tur. 

Når må jeg komme?
Du må komme i løpet av onsdag den 12.juni. Vi har full opprigg fra morgenen av torsdag den 13.juni.

Hvor skal jeg bo under festivalen? 
Du bor i eget telt under festivalen. 

Hvilke arbeidsoppgaver må jeg gjøre som frivillig?
Festivalregistrering, shuttling, parkeringsvakt, rydding, SoMe, praktiske ting som snekring/fiksing, hjelpe til med å organisere konkurranser.

Ansvarsområder

Vi treng frivillige til å løyse ganske mange forskjellige oppgåver i løpet av festivalen. Du vil hovedsakleg halde deg til eit av ansvarsområda under:

Parkeringsvakt og båndsjekk
Her hjelper du til med å koordinere parkeringen under Strynefestivalen både utenfor og inne på camp. Du vil også være vakt for å sjekke festivalbånd inn på kafeen på kveldstid og båndsjekk inn på festivalområdet.

SoMe aktivisering
Du vil ha tilgang på festivalen sin instagram, med updates og vibecheck! Her må du vere strukturert og kunne å ta bilder, samt å bruke bildene fra våre fotografer. Er du kreativ og har erfaring er dette eit stort pluss.

Rydding, vasking og matservering
Holde generell orden, rydde og vaske over festivaltoaletter, rydde i festivalområdet. Hjelpe til med matservering for de som jobber under festivalen men også deltakere.

Festivalregistrering og hjelpe til på konkurranser
Stå i registreringen, gi informasjon og gi ut festivalbånd. På dette ansvarsområdet vil du også hjelpe til med konkurranser som Folven River Race og andre konkurranser i sponsorgata som krever litt opprigg.

I tillegg trenger vi noen som kan være artistverter. Det kan være at du er på et ansvarsområde, men at du sørger for at artister/band får det de trenger av hjelp.

Gira?

Ta kontakt med festivalsjef Tor-Erik Moen på torerik@friflyt.no. Her skriv du:

  • Litt om deg sjølv

  • Mobilnummer og epost

  • Du vil bruke kle frå Haglöfs når du har vakt, så vi treng str din, og om du ynskje dame/herre modell.

  • Har du spisskompetanse? Gi oss gjerne beskjed!