Dette er artistene som skal sette årets Strynefestival i full fyr!

Torsdag 13. Juni:

Foto: Kristoffer Kumar
Foto: Kristoffer Kumar

Aktiv Dødshjelp

Bandet tidligere kjent for å være Norges farligste band har bestemt seg for å bli Norges farligste band igjen, og er mer enn klare for å flyckicke alt og alle! 

Mao, her er det bare å holde seg fast - det her blir sjukt!

Fredag 14. Juni:

Linni

Fyren som har sluppet en drøss av kritikerroste prosjekter og kan skilte med spellemannsnominasjoner i flertall kommer til Stryn. Her er det bare å gjøre seg klar til en intens liveopplevelse, som starter med rap før showet tar et dykk inn i technoens verden! 

Vi er klare for at Linni skal sette fyr på Strynefestivalen 14. juni! ❤️‍🔥

Lørdag 15. Juni:

Evig Ferie

Evig ferie er klare for å spille bølgebasert musikk som flyter på følelser! Men hva betyr det? Kall musikken for indie, pop’n’roll, eller hva du vil. Det er uansett lyder for din potensielle nytelse. 

Men hva kan du egentlig forvente? Store luer, store bukser og enda større geetar tones. For å ikke snakke om frekke trommebrekk fra en erfaren hammer fra Hamar! Lydebildet er like lush som en hage på Ullern, med gode hjelpemidler som for eksempel 80-talls chorus og en generøs mengde klang. 

Det vi prøver å si er - her er det bare å gjøre seg klar til nytelse! 

Faenihælvette

Siden debuten i 2019 har hardcore-bandet FAENIHÆLVETTE blitt en favoritt blant mange i den norske punkscena. Hvorfor det? Ingen vet sikkert, men bandet har i hvert fall markert seg med sine tekster som er like humoristiske som de er politiske, og riff som treffer like⁠
godt som en vaksine som gjør deg øm i skulderen. ⁠

Så her er det bare å gjøre seg klar til en konsert i CAPS LOCK!