Polartec leverer noe av det mest avanserte syntetiske stoffet til en rekke forskjellige klesprodusenter. Opprinnelsen var den originale syntetiske fleecen i 1980 og de tilbyr nå en kolleksjon av over 300 ulike materialer produsert for et bredt spekter av merkevarer innen sports-og utendørssegmentet. Spesielt klær designet for å holde folk varme, tørre og ikke minst opprettholde en god komfort i forskjellige friluftsaktiviteter.

Med sitt sterke miljøfokus og ønske om å bidra til å skape de beste produktene for folk som elsker å være aktive ute i naturen er Polartec en partner vi er glade for å ha med oss til å fortsette å skape gode opplevelser for festivaldeltakerne på Strynefestivalen.

Houdini er en av klesleverandørene Polartec leverer sin banebrytende teknologi til og Houdini vil være med som partner sammen med Polartec på Stryn i juni. De vil blant annet være til stede å vise frem og selge produkter, dessuten vil de kle opp festivalcrew og frivillige. Houdini er en svensk turtøyprodusent som raskt har blitt blant de mest populære merkene på markedet. Houdini har på lik linje med Polartec vært helt front på bærekraft i mange år. Nå er faktisk 100% av produktlinjen laget av resirkulert, resirkulerbart, fornybart, nedbrytbart eller Bluesignsertifiserte materialer. De jobber med bærekraft helt fra idé til ferdig produkt!

Festivaldeltakerne kan også få et nærmere innblikk i hva Polartec er og hva de leverer av teknologi til ulike plagg på Polartec-standen i sponsorgata under Strynefestivalen.

 

Les mer om Polartec og Houdini