Gjennom 2019 etablerte brenn. seg som en av de beste liveartistene i landet, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen. Høsten 2019 la de ut på sin første headlinerturné i form av Elsker Tour, etter slippet av debutalbumet Elsker.  

Med det ferske albumet “Vandrer på solskinn” fikk vi nok en energibombe fra et band som bare vokser og vokser, og som ikke kan sies annet enn å være nærmest overtent (pun intended) etter at dørene endelig har åpnet igjen.

"Vandrer på solskinn" er oppfølgeren til det Spellemannvinnende debutalbumet «Elsker» fra 2019, og brenn. og fortsetter å holde liv i flammen ved å dra ut på en etterlengtet turné!

– Det er ikke til å komme unna at Vandrer på solskinn kribler etter å bli spilt live, og jeg tror det er først da vi blir vitne til at albumet når sitt fulle potensial. Og jeg mistenker at det kan være fryktelig stor. – Aftenposten

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i august 2021 fikk de endelig vist seg frem på en stor scene igjen. Omkranset av flammer på siste dag av årets utgave av Øyafestivalen (Øya presenterer) kunne bandet endelig røre ordentlig på seg for første gang på lenge, noe som selvfølgelig ga umiddelbar mersmak.

Under nedetiden har brenn. brukt tiden godt, og det loves en stor og fantastisk produksjon som de har brukt godt tid på å utvikle. Som Edvard og Rémy selv sier:

– Vi har hatt snart to år til å drømme om hva vi kan finne på på neste turné, så det blir masse gøye greier på showene fremover.

Og ikke minst: de kan love den samme energien og intensiteten publikum ble kjent med i gjennombruddsåret 2019.

– Dette blir første gangen vi kjører våre egne shows på det som føles som evig tid, så vi gleder oss til å bare klikke og kjøre vår egen svette greie igjen. Etter å ha kødda om at folk må sitte på hver konsert, blir det sjukt digg å droppe corona-flosklene og bare spille konsert sånn vi faktisk vil.