Meld deg på SUP-yoga lørdag!

Vi inviterer til SUP-yoga som er den perfekte starten på dagen! Vannets bevegelser og lyd gir ro. Den friske luften gir påfyll av energi samtidig som stabiliserings-muskulatur blir aktivert i alle bevegelser.

Våre brett er meget stabile og du vil bli overrasket over hvor fort du finner balansen. Vi kan telle på én hånd hvor mange som har falt i vannet på våre yoga-kurs (helt sant!).

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta og på kurset lærer du litt om padling, om utstyret vi bruker og om trygghet på vannet. Vi gjør en enkel yoga-serie og avslutter med total avspenning med den behagelige lyden av vannet som klukker rundt brettet.

Med oss som instruktør har vi Inga Maria Beddari fra Inkkayoga og SUPyoga Norge.

Vi stiller med alt utstyret man trenger inkludert våtdrakt, våtsokker og flytevest. 

Ta med:

  1. Drikkeflaske

  2. Håndkle, tørt skift og eventuelt varme klær

  3. Solkrem

  4. Godt humør!

Pris: 499,-

Tidspunkt: Lørdag 10.00-11.30

Maks antall deltakere: 8

Sted: Hjelle. Oppmøte en halvtime før på Folven Camping og så samkjører dere ned.

Hva er SUP?

SUP-brett er lengre, bredere og mer stabile en "normale" surfebrett. Man bruker en lang åre til å padle med og det kan beskrives som en krysning mellom padling og surfing. SUP kan benyttes både på flatt vann eller som "bølgefanger" I tillegg til å være en annen måte å fange bølger på er SUP en stadig mer populær treningsform. Under Strynefestivalen kan du bli med på introkurs SUP safari, introkurs elveSUP-safari og SUP-yoga.

Har du spørsmål knyttet til SUP? Kontakt kursholder Hallgeir Thorbjørnsen på hallgeir@4elements.no.