Meld deg på elveSUP safari fredag!

Bli med på guida tur på SUP-brett på Stryneelva!

Turen starter et lite stykke etter Stryneelva sitt utløp fra Oppstrynsvatnet og går på grad 1 vann videre til utløpet i fjorden ved Stryn. 

Turen passer for deg som har prøvd SUP på flatt vann tidligere.

4elements stiller med alt nødvendig utstyr inkludert våtdrakt, våtsokker og flytevest. Vi anbefaler ull under våtdrakten og ullsokker. Det er sjelden noen havner ufrivillig i vannet, men ta med tørt skift og håndkle for sikkerhets skyld.

Det vil være to guider på dette kurset.

Maja Zimmermann fra Canada som er sertifisert SUP Instructor Advanced Flatwater med påbygg av River Skills, i tillegg til hennes bakgrunn som Advanced Moving Water Canoe Instructor.

Hallgeir Thorbjørnsen som driver 4Elements og han har sertifiseringer som både ISA Flat Water SUP Instructor og ISA Water Safety. 

Ta med: 

  • Drikkeflaske

  • Solkrem

  • Håndkle, tørt skift og evt. varme klær

Pris: 699,- 

Tidspunkt: fredag 10-13

Maks antall deltakere: 8

Sted: Stryneelva. Oppmøte på Folven camping og samkjøring ned til elva på andre siden av Oppstrynsvatnet. 

Hva er SUP?

SUP-brett er lengre, bredere og mer stabile en "normale" surfebrett. Man bruker en lang åre til å padle med og det kan beskrives som en krysning mellom padling og surfing. SUP kan benyttes både på flatt vann eller som "bølgefanger" I tillegg til å være en annen måte å fange bølger på er SUP en stadig mer populær treningsform. Under Strynefestivalen kan du bli med på introkurs SUP safari, introkurs elveSUP-safari og SUP-yoga.