Vi har fått noe frafall på frivillige på Strynefestivalen, og vi trenger tre stk!

Vi er helt avhengige av frivillige på våre festivaler for å få hjula til å gå rundt. Dette er også tilfelle på Strynefestivalen, og her kan du få være med i et koselig og jovialt fellesskap. 

Som frivillig får du:

  • Mulighet for å møte likesinnede og være med på å skape en skikkelig kul festival!

  • Klær fra vår hovedsponsor Haglöfs!

  • Festivalpass

  • Dekket mat fra onsdag-søndag

Hvor mye må du jobbe? 
Man må regne med at man må jobbe en del under festivalen, og rundt 8 timer hver dag. Det blir som regel sånn at du får en del timer fri innimellom. Du jobber aldri 8 timer i strekk. Timelistene legges opp slik at alle har helt fri på dagtid en dag, slik at man får mulighet til å gå tur. 

Når må jeg komme?

Du må komme i løpet av onsdag den 14.juni. Vi har full opprigg fra morgenen av torsdag den 15.juni.

Hvor skal jeg bo under festivalen? 
Du bor i eget telt under festivalen. 

Hvilke arbeidsoppgaver må jeg gjøre som frivillig?
Festivalregistrering, shuttling, parkeringsvakt, rydding, Folven River Race, praktiske ting som snekring/fiksing, hjelpe til med å organisere konkurranser osv. 

Du vil være frivillig innenfor et gitt ansvarsområde, og vi trenger frivillige på følgende ansvarsområder:

Parkeringsvakt og båndsjekk

Her hjelper du til med å koordinere parkeringen under Strynefestivalen både utenfor og inne på camp. Du vil også være vakt for å sjekke festivalbånd inn på kafeen på kveldstid og båndsjekk inn på festivalområdet.

Rydding, vasking og matservering

Holde generell orden, rydde og vaske over festivaltoaletter, rydde i festivalområdet. Hjelpe til med matservering for de som jobber under festivalen men også deltakere.

Festivalregistrering og hjelpe til på konkurranser

Stå i registreringen, gi informasjon og gi ut festivalbånd. På dette ansvarsområdet vil du også hjelpe til med konkurranser som Folven River Race og andre konkurranser i sponsorgata som krever litt opprigg.

I tillegg trenger vi noen som kan være artistverter. Det kan være at du er på et ansvarsområde, men at du sørger for at artister/band får det de trenger av hjelp osv.

Er du gira?
Ta kontakt med festivalsjef Lisa Kvålshaugen Bjærum på lisa@friflyt.no. Gi også beskjed hvilket ansvarsområde du ønsker å være frivillig på.