Kurset er utsolgt!

Vi på Værfast elsker stisykling! og det beste vi vet er å få flere til å oppleve gleden ved å rulle ned/opp/langs en fin skogs- eller fjellsti. Vi har tilgang til noen fantastiske stier å holde kurs på under Strynefestivalen og kan legge opp til naturlig progresjon fra nybegynner til mer øvet. 

Vi er alle sertifiserte guider og instruktører gjennom NMIG (Norsk MTB Instruktør og Guide sertifisering). 

Fredag 16.juni blir det nybegynnerkurs i stisykling fra 10-16.

Dette er kurset for deg som har tenkt at stisykling ser gøy ut, men kanskje føler at du kunne trengt noen gode råd på veien for å starte med dette på egen hånd. Det er også for deg som kanskje bare trenger en dytt i riktig retning for å bryte med noen mentale sperrer. Kanskje du rett og slett bare ønsker å komme i gang med sesongen sammen med flere? At det blir sosialt kommer som en bonus, her har du sjansen å møte andre nybegynnere på stisykling og kanskje legges grunnlaget for fine fellesturer for resten av sommeren her.

Nybegynnerkurs betyr at her kan du komme uten å ha syklet på sti tidligere. Du trenger ikke en gang å ha syklet på grus, men du må kunne å sykle.

Værfast sine instruktører kommer til å ta deg gjennom grunnene for stisykling, hvor posisjon, balanse, bruk av bremser, teknikk for sykling nedover og oppover vil være sentrale programpunkter. Alt vil foregå i et behagelig tempo i snilt terreng. 

Når: Fredag 16.juni fra 10-16.

Oppmøte: 09.30 i festivalregistreringen på Folven.

Maks antall deltakere: 8 stk

Pris: 799,-

PS: Skeikampen Ski and Bike stiller med utleiesykler under Strynefestivalen!