Meld deg på teknikkurs i havkajakk fredag!

Havkajakk er ikke bare et framkomstmiddel, men også et artig leketøy! På dette kurset vil vi øve på ulike metoder for selvberging, som f.eks eskimo rulle. Vi skal lære hvordan kajakken kan svinge uten å bruk åren, og generelt leke med kajakken! 

For å være med på dette kurset må du ha padlet kajakk før. Du bør også føle deg trygg i kajakken både under og over vann!

Garantert en våt og moro opplevelse! 

Vi stiller med: 

  1. Kajakker

  2. Årer

  3. Våtdrakter

  4. Nødvendig sikkerhetsutstyr (hjelm/flytevest/spruttrekk)

Ta med:

  1. Litt lett mat å putte i munnen når det blir anledning og vann på drikkeflaske som du ikke er redd for (kan fort bli borte i vannet).

  2. 1-2 lag ullundertøy (trøye og stillongs), med regntøy/vindtøy utenpå for å holde på varmen. Samt ullsokker/sandaler (har du våtdrakt og våtsko, eller mulighet til å få låne det, er det enda bedre).

  3. Ta med deg klesskift slik at du holder deg varm under hele kurset om du velter tidlig og må skifte.

  4. Ta også gjerne med lue, votter, solbriller, håndkle og badetøy, avhengig av luft- og vanntemperatur.

  5. Vi anbefaler å pakke alt av utstyr du eventuelt vil ha med i kajakken i vanntette pakksekker. Doble søppelposer kan gå an, men regn da med at noe av utstyret blir vått.

Pris: 599 kr

Når: 14.00-17.00 fredag. Oppmøte på Hjelle.

Antall deltakere: Maks 5 deltakere på hvert kurs

Har du noen tekniske spørsmål knyttet til introkurs i havkajakk? Kontakt kajakkinstruktør Kristoffer Myrseth på myrseth.1@hotmail.com 

Se film fra havkajakkurset under Strynefestivalen 2015 her: