Meld deg på kajakkurs fredag 10-13.

Meld deg på kajakkurs fredag 15-18.

Meld deg på kajakkurs lørdag 10-13.

Meld deg på kajakkurs lørdag 15-18.

Har du noen tekniske spørsmål knyttet til introkurs i havkajakk? Kontakt kajakkinstruktør Kristoffer Myrseth på myrseth.1@hotmail.com 

Introkurs i havkajakk 

Om du aldri har prøvd havkajakk før, eller du er en erfaren padler så vil kajakkpadling på Stryn garantert falle i smak. I år arrangerer vi et kurs som er ment for å lære deg det aller mest grunnleggende om å padle havkajakk. Kurset tar for seg sikkerhet, padleteknikk og demonstrasjon av redning. 

Utstyr og mat
Nedenfor finner du anbefalinger for klær og utstyr. Merk at klesanbefalingene gjelder spesielt med tanke på at det kan blåse kaldt ned fra fjellet og at vannet er iskaldt.

Ta med:

  1. Litt lett mat å putte i munnen når det blir anledning og vann på drikkeflaske som du ikke er redd for (kan fort bli borte i vannet).

  2. 1-2 lag ullundertøy (trøye og stillongs), med regntøy/vindtøy utenpå for å holde på varmen. Samt ullsokker/sandaler (har du våtdrakt og våtsko, eller mulighet til å få låne det, er det enda bedre).

  3. Ta med deg klesskift slik at du holder deg varm under hele kurset om du velter tidlig og må skifte.

  4. Ta også gjerne med lue, votter, solbriller, håndkle og badetøy, avhengig av luft- og vanntemperatur.

  5. Vi anbefaler å pakke alt av utstyr du eventuelt vil ha med i kajakken i vanntette pakksekker. Doble søppelposer kan gå an, men regn da med at noe av utstyret blir vått.

Pris: 500 kr

Når: 10.00-13.00 og 15.00-18.00 (fredag og lørdag)

Antall deltakere: Maks 10 deltakere på hvert kurs

Se film fra havkajakkurset under Strynefestivalen 2015 her: