Klatring på klippe 

Folven
Folven byr på sva og vertikal klatring på kompakt gneis. De fleste rutene er lette og moderate ruter og klatrefeltet gir flott utsikt med Folven Camping i bakgrunnen. Feltet ligger en kilometer fra festivalcampen. 

Erdalen
Dette klatrefeltet er det nyeste tilskuddet til klatringen i Stryn. Feltet ligger selvsagt i Erdalen, en liten kjøretur fra Folven og har til nå 30 ulike ruter fra enkel gradering til vanskelig. Det hører med til historien at dette feltet ble utviklet etter synfaring under en tidligere Strynefestivalen.

Beachen
Klatrefeltet Beachen er blitt et kjent klatrefelt i inn- og utland. Bratt klatring på gode grep er feltet mest kjent for. Men det ikke alle vet er at det er fine sva og vertikale ruter som alltid er tørre under de store overhengene. Nesten hele klatrefeltet på 50 ruter er regnsikkert. Utsikten fra klatrefeltet er rammet inn med Jostedalsbreen og Nordfjorden. Beachen ligger 30 minutters kjøring fra Folven.

Buldring 

Briksdalen 
Buldrefeltet ligger på Melkevoll Bretun og har 80 problemer. Det er kanskje det vakreste buldrefeltet i Norge, med utsikt til to brearmer, en flott foss og mektig vestlandsnatur. Steinene ligger lett tilgjengelige med gode landinger. Problemene er gradert fr grad 3+ til 8A. Melkevoll Bretun ligger 60 minutters kjøring fra Folven.

Grasdalen 
Grasdalen er et relativt nytt buldrefelt som er opp mot Stryn sommerski. Her er det mye uoppdaget og ubesteget, så her er det bare å dra på oppdagelsesferd og gå nye buldere. Det har vært noe buldring her sporadisk, men det lurer seg veldig bra og variert buldring i dette området. 

Les mer om klatringa i klatreføreren for Sogn og Fjordane

Skjermbilde 2020-01-14 kl. 12.26.32 (2)
Skjermbilde 2020-01-14 kl. 12.26.32 (2)