Har du spørsmål knyttet til introkurs i SUP? Kontakt kursholder Hallgeir Thorbjørnsen på hallgeir@4elements.no.

Påmelding til guidede turer og kurs for Strynefestivalen 2019 åpner samtidig med det ordinære billettsalget, 20. februar klokken 10.00

INTROKURS I SUP 

4elements kommer til Strynefestivalen og holder introduksjonskurs hvor du lærer grunnleggende padleteknikk og alt du trenger å vite om sikkerhet. I løpet av kurset lærer du, tro det eller ei, å padle med stødig kurs uten å bytte side med åra. Vi anbefaler treningstøy med ull under og ullsokker, joggesko eller sandaler. Det er sjeldent at noen havner ufrivillig i vannet på denne typen introduksjonskurs. 4elements stiller med flytevester og våtdrakter til de som ønsker.

Oppmøte på parkeringen til Folven Camping, og samkjøring ned til Oppstrynsvatnet.

Husk å ta med:

- Drikkeflaske
- Håndkle, tørt skift og eventuelt varme klær
- Solkrem

Pris 300kr

SUPsafari
Bli med på verdens aller første guidede SUP-tur på Oppstrynsvatnet! SUP Safari tenker vi ofte på som en topptur på bølgan den blå. Vi padler til en fin odde, øy eller strand hvor vi tar lunsj, og padler tilbake etterpå. 4elements stiller med kaffe og snacks. Vi anbefaler treningstøy med ull under og ullsokker, joggesko eller sandaler. Planen er at vi holder oss tørre under hele turen. 4elements stiller med flytevester og våtdrakter til de som ønsker.

 Husk å ta med:- Drikkeflaske- Håndkle, tørt skift og eventuelt varme klær- Matpakke- Solkrem- Vanntett pose/sekk/bag til å stroppe på brettet Pris 300kr

 

SUP YOGA
Vi inviterer til SUP yoga som den perfekte starten på dagen! Vannets bevegelser og lyd gir ro, den friske luften gir påfyll av energi samtidig som stabiliserings-muskulatur blir aktivert i alle bevegelser. Våre brett er meget stabile og du vil bli overrasket over hvor fort du finner balansen. Vi kan telle på én hånd hvor mange som har falt i vannet på våre yoga-kurs (helt sant!).

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta og på kurset lærer du litt om padling, om utstyret vi bruker og om trygghet på vannet. Vi gjør en enkel yoga-serie og avslutter med total avspenning med den behagelige lyden av vannet som klukker rundt brettet.

Med oss som instruktør har vi Inga Maria Beddari fra Inkkayoga og SUPyoga Norge. Vi stiller med våtdrakter til de som ønsker det og alt utstyret man trenger. Deltakerne må selv ta med drikkeflaske, håndkle, tørt skift og evt. varme klær, solkrem og godt humør!

Pris 300kr

 

Hva er SUP?
SUP-brett er lengre, bredere og mer stabile en "normale" surfebrett. Man bruker en lang åre til å padle med og det kan beskrives som en krysning mellom padling og surfing. SUP kan benyttes både på flatt vann eller som "bølgefanger" I tillegg til å være en annen måte å fange bølger på er SUP en stadig mer populær treningsform. Under Strynefestivalen kan du bli med på introduksjonskurs, guidet tur eller SUP yoga med 4elements.